BOTA BORRELIA – DUMSTRUTAR FÖR REIMER?

ANFANGPå bred front så börjar alltfler att inse att Mats Reimers olika attacker mot olika grupper av i hans ögon ”suspekta sjukdomar” (och däribland vi som på goda grunder hävdar att vi har kronisk borrelia) – är som när moderkyrkan förbjöd Galilei och Copernicus och att säga att Jorden var rund.

Sanningen blir inte mindre sanning för att makten förbjuder den – och tyvärr för makten – men gott för folken – i fler frågor än borrelia – så garanterat nätet att information inte längre är sanktionerad och distribuerad av de som äger media och därmed maktens megafoner. Nätet är en flaska – vars ande är frisläppt – och hur man än försöker att betvinga den så kan man inte tvinga in den i flaskan igen.

facts

Men trots detta så måste vi fortsätta att bekämpa vad han och hans anhang försöker att göra men inte med personangrepp och förlöjliganden (även om han säkerligen förtjänar detsamma) utan med hårda fakta med målsättningen att kunskap ackumuleras.

campaign-logoSvenska läkare behöver bli mer medvetna om att MÅNGA läkare i andra länder tillhör ”vår” sida och försöker att sprida ny kunskap i motlut.

Här är dagens radda av länkar.

NORSK BORRELIOSE SENTER och Dr Rolf Luneng tycks få vara kvar. Mina vänner i Norska borreliagrupper bekräftar detta på Facebook. Glädjande.

ALS-diagnosticerad döende man återvänder till livet efter borreliabehandling.

.

Ser du filmen så får du kunskap om både det politiska spelet bakom och sjukdomens förfärliga konsekvenser för t.ex. mödrar och deras födda och ofödda barn. Tyvärr finns ingen svensktextad version.

HÄR BERÄTTAR Dr Alan MacDonald om hur svårt han haft att få sina studier av persisterande borrelia och sk biofilm att bli publicerade av konventionell media.

Här är en video från FOX NEWS med en intervju av en läkare vars make är sjuk i borrelia där hon berättar om alla svårigheter, med tex otillräckliga ELISA-tester.

HÄR är en informations och delningskampanj organiserad av ILADS (internationell läkar- och patientorganisation som hävdar att kronisk borrelia existerar)

MER om ”borreliakriget” och motsättningarna mellan IDSA och ILADS

ILADS

En förklaring över hur några olika tester som vanligen inte används i Sverige fungerar

Nya tester kan vara på gång

Lite humor som dock har en koppling till verkligheten:

.

Kampen fortsätter!

strong

HEMIMAMMA

Annonser
Det här inlägget postades i ARTIKLAR, BOTA BORRELIA och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till BOTA BORRELIA – DUMSTRUTAR FÖR REIMER?

  1. Anders skriver:

    Nu kan alla som tar borrelia på allvar välja SVT eller VoF eller båda till Årets Förvillare 2013 för att de förvillar om borrelia och för att de förkastar borreliaskadades situation.
    Rösta här: http://aretsforvillare.nu/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s